Wat Nu!?

(Neder)Land in zicht!

Het einde is in zicht, nog maar 25 dagen en dan ben ik weer in Nederland! Maareh, wat nu!?

Dat is de grote vraag die mij in de afgelopen maanden zo vaak is gesteld. Ik zou mijn antwoord heel erg graag nu ook met jullie willen delen;

Studeren!

Zoals ik naar BSSM ging door profetische woorden en het verlangen van mijn hart te volgen, ga ik hetzelfde doen voor de volgende keuze in mijn leven. Ik heb me aangemeld voor de studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool in Rotterdam. Wanneer ik mijn Propedeuse heb gehaald ben ik van plan om te wisselen naar Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit.

Een lamp voor mijn voet

Wat was het spannend om die grote keuze te maken helemaal naar Amerika te verhuizen. Het voelde vaak als het lopen op water. Alles was nieuw, fris en onbekend. God gaf me een woord dat was als een lamp voor mijn voet. Ik probeerde met mijn voet de omgeving af te tasten en opeens was daar een licht, ik wist wat te doen! Een grote geloofsstap zetten!

Een licht op mijn pad

Nu 2 jaren later ben ik meer bekend met het volgen van die lamp voor mijn voet, en krijg ik meer en meer een idee van hoe het pad ongeveer zal lopen. Dat maakt het niet minder aangrijpend, maar geeft mij wel een idee van wat er komt. Het is een grote keuze, dus heb ik uiteraard om wijsheid gevraagd en ook bevestiging. Ik ontving de ene na de andere bevestiging en het voelde als de juiste beslissing. Ik heb grote plannen, er is genoeg te doen en ik heb er heel erg veel zin in!

Ik heb het laatste jaar veel over mijn relatie met God ontdekt, over discipline, zelf-management en wat ik nodig heb om lekker uit te kunnen rusten. Nu sta ik vol goede moed klaar om de volgende stap te nemen, en God elke dag mee te nemen wanneer ik straks in de studiebanken zit ūüôā

By | 2017-04-22T02:37:39+00:00 21 April 2017|6 Comments

6 Comments

 1. Ronald vd Geer 22 April 2017 at 11:41 - Reply

  Hallo Robin, fijn dat God ook zo in jou leven werkt en dat Hij je dingen op Zijn tijd op de juiste plaats aan de juiste persoon doorgeeft! Zo werkt God! Het was mooi om je op deze manier te zien wandelen met God en dit telkens terug te lezen.
  Joanne zit nu voor een jaar in Zuid-
  Afrika en volgt daar de bijbelschool. Gaaf dat jullie jonge mensen deze stappen zetten!
  Big Hug en een gezegende tijd daar nog!
  Gezegende groet, Ronald vd Geer

  • Robin van der Heide 22 April 2017 at 23:29 - Reply

   Hey Ronald,
   Ja het is echt een zegen om zo Zijn Stem te volgen over mijn leven. Het geeft een hoop vrede in het maken van beslissingen, ook al is het niet altijd direct duidelijk ūüėČ Dankuwel, voor mij was en is het ook zeker een prachtig avontuur. Ja dat is ook heel erg cool, zeker iets om trots op te zijn! Heel erg veel zegen, dat deze komende week er veel doorbraken en openbaringen zullen komen in de naam van Jezus. Nieuwe plannen, idee√ęn en dromen!
   Dankuwel en met vriendelijke groet, Robin

 2. margreet 24 April 2017 at 11:14 - Reply

  Het Robin, nog even en je bent weer op Nederlandse bodem, sterkte met afscheid nemen, je hebt daar zoveel mooie dingen ontvangen…om zelf van te genieten en door te geven. Je komt op een plek waar je veel mag uitdelen!
  we kijken naar je uit, bless you, Margreet

 3. Teun Kruithof 25 April 2017 at 07:41 - Reply

  Hey Robin, wat goed dat je deze stap hebt genomen een par jaar geleden en dat je zo bent gegroeid in geloof! Ik heb veel van je blogs mogen lezen waardoor ik ook weer ben opgebouwd, dank je wel daarvoor. Heel veel sterkte met afscheid nemen van je broers en zussen aldaar. Wat goed ook om te lezen dat je gaat studeren, een nieuw avontuur ! Ik zegen jou op de weg die je zal gaan , met wijsheid en kracht en uithoudingsvermogen in Jezus Naam! samen met Jezus is geen berg te hoog! Gods zegen Robin en tot snel!

 4. joel 5 May 2017 at 09:10 - Reply

  Yo Robin,

  Goed om te horen man! Gaat alweer bizar snel dan allemaal! Geniet van je laatste weken in het zonnige cali!

  greetz joel

 5. Fast and Big money on the Internet from $5961 per day: https://q2-get-3000usd-per-week-162.blogspot.fr?n=95 11 December 2019 at 05:18 - Reply

  71 Legit Ways To Make Money And Passive Income Online – How To Make Money Online $7226 per day: https://q1-get-1000usd-per-week-162.blogspot.de?a=32

Leave A Comment