Profetisch woord aanvragen 2017-01-06T22:48:42+00:00

Ik heb in het eerste jaar veel les gehad van Kris Vallotton over profeteren en we worden heel erg aangemoedigd om dagelijks over elkaar te profeteren, op een praktische manier Gods woord over elkaar proclameren. Het is eigenlijk je oren specifiek richten op wat God over jou te zeggen heeft, over jouw situatie, leven of omstandigheden. Woorden van hoop leven, toekomst en een krachtige werking van Hem in jouw leven.

Aangezien ik dit hier in Amerika veel doe, wil ik het ook voor jullie mogelijk maken een profetisch woord aan te vragen. Je kunt hier een aanvraag insturen, met je e-mail adres en daarna mag je zelf kiezen of je je naam er bij wilt zetten of kort iets wilt delen over waar je doorheen gaat. Ik vraag dan aan God of Hij me iets wilt laten zien en meestal krijg ik dan een plaatje met uitleg ūüôā Dit is natuurlijk niet alleen voor mij, dus ik wil jou ook aanmoedigen hier achter aan te gaan! (1 Korinti√ęrs 14:1)

Als je meer over profeteren wilt weten is er zat materiaal van Kris Vallotton of anderen. Ik zal hier later waarschijnlijk ook nog over schrijven.

Profetisch woord aanvragen

  • Bijvoorbeeld de reden voor uw aanvraag, een specifiek doel of een vraag ūüôā